Een leven lang leren, lang leve leren.

Lees verder

STAP 1: Scan en ontwikkelplan

Toekomstbestendig

Van tijd tot tijd je organisatie eens doorlichten hoe het staat met de kennis en kunde van je professionals en experts is geen luxe maar een onderdeel van goede bedrijfsvoering. De Frisse Kijk ondersteunt teams en organisaties met het maken van een up to date scholings- en ontwikkelplan. Aan de hand van interviews, vragenlijsten, workshops en met een toolkit wordt de organisatie doorgelicht, trends onderzocht, de balans opgemaakt en een visie op gewenste competenties en bekwaamheden ontwikkelt. Een ontwikkel-plan geeft inzicht in de huidige situatie, schat de sterktes-zwaktes in voor de nabije toekomst en beschrijft oplossings-richtingen. Laat je niet overvallen door de toekomst en kijk alvast vooruit, dan kan je tijdig de kwaliteit van je dienst-verlening garanderen en aan innovatie werken. Start met een orienterende leerscan. Vraag een gesprek aan.

Stap 2: Concept en methode

Leven lang leren

Je hebt zicht op de capaciteiten en veerkracht van je mensen. Je weet welke koerswijzigingen je wil bereiken en waar de schoen waarschijnlijk gaat wringen. Een plan ligt klaar. De kern is dat je je professionals uitdaagt om zich verder te gaan ontwikkelen tijdens het werk. Hoe geef je het nu handen en voeten? Vaak is het een samenspel van meerdere acties. Een stimulerende gesprekkencyclus voor zowel medewerkers als leidinggevenden, een programma om een positief leerklimaat – groeimindset te creeren binnen de organisatie. Een leerhuis of coachpool opzetten. Een methode om een breed inzicht te krijgen in de motivatie en het talent in je team. Of hoe creer je meer aandacht voor feedback en reflectie. Denk aan: collega-coaching, intervisie of leer-opdrachten in het werk. De Frisse Kijk helpt met concept-ontwikkeling en begeleiding van de projecten. Geef in de waan van de dag, ontwikkeling echt een kans .

Stap 3: Advies op maat

Regie op loopbaan

Wat betekenen de veranderingen voor medewerkers op gebied van: milieu, technologie, corona, economie en demografie voor de inhoud van hun werk en gevraagde expertise.  Voldoen ze aan de juiste registraties, richtlijnen of wettelijke kaders binnen je branche. Is de kennis en kunde nog up to date? Maar ook vragen zoals: welke on- en offline leermiddelen kun je inzetten, hoe ziet een persoonlijk ontwikkelplan er uit? En heb je nog plezier in je werk, kun je het fysiek en mentaal tot je pensioen goed aan, wil je meer zichtbaar zijn binnen je team, wordt het tijd voor andere ambities? Een individueel of groepstraject van de Frisse Kijk geeft hier antwoord op. Op maat stellen we samen een pakket van adviezen, workshops, spreekuur en coaching.

contactgegevens

De Frisse Kijk
Eva Ouwerkerk

 

Adres:
Dwergwier 1
2318 AD Leiden

Nevenvestiging: Poeldijk-Westland

 

© 2012-2024 De Frisse Kijk

Mobiel: (+31) 06 - 30424265
Email: info@defrissekijk.nl

KvK: 56094957
BTW: NL 178932942

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Logo groot De Frisse Kijk

volg mij via

© 2012-2024 De Frisse Kijk

Meer weten over de nieuwe subsidies? Klik dan hiernaast op de knop.