Een loopbaan van betekenis met autonomie, verbondenheid en vakmanschap.

Aanbod training & coaching
loopbaan-advies-ontwikkeladvies-motivatieanalyse

Motivatieanalyse en loopbaanadvies

The next step

Een goed vertrekpunt om inzicht te krijgen in je volgende stap in je loopbaan of ontwikkeling is een motivatie-analyse. Wat houd je gemotiveerd? Een uitdaging, een opdracht, pro-jecten, competitie of verantwoordelijkheid? Welke waarder-ing is voor jou belangrijk? Handig is op een rij te krijgen welke activiteiten je energie geven en welke rol het beste bij je past. Zien we een drijfveer? Op basis van een analyse van activiteiten die jou in het verleden en heden veel plezier en betekenis geven, herkennen we een patroon. Dit is een goed kompas om een nieuwe koers uit te stippelen. In een totaal traject staan we ook stil bij zingeving, je waarde op de arbeidsmarkt, je kansen en maak je een zoekprofiel en actie-plan. Leg jouw vraag voor dan krijg je een traject op maat.

Competentiecoaching

Groei sterke punten

Groeien in waar je goed in bent, wat is er leuker? En de verantwoordelijkheid nemen voor wat je minder goed kan. Coachen gericht op gedrag, vaardigheid en attitude. Denk aan: gesprekken voeren,  samenwerken, ondernemerschap, omgevingsbewustzijn, organiseren, creatief denken, initiatief nemen, netwerken, delegeren, zichtbaarheid. Op basis van casuïstiek uit je praktijk gaan we aan de slag met nieuwe kennis opdoen en experimenteren met ander gedrag. We vertalen het naar kleine leerstappen. Je houdt een leerlog-boek bij en haalt feedback op uit je werkomgeving. Gemiddeld zijn we zeven sessies bezig om een goede leerstap te maken. Ik inspireer en ondersteun je met mijn kennis en ervaring op gebied van communicatie, journa-listiek, HRM, omgaan met veranderen, opleidingskunde, (project)management en persoonlijke ontwikkeling.

studiekeuze-jong-talent-Leiden-Poeldijk-meisje

Studiekeuzesupport

Gebruik je kompas

Een juiste studiekeuze is een goede start van je loopbaan en een duurzaam fundament voor het ontwikkelen van jezelf vertrouwen. Beroepen en bekwaamheden zullen sneller elkaar afwisselen. Jezelf goed leren kennen is daarin een voorwaarde. Sinds 2009 ondersteun ik jonge talenten bij het maken van een studiekeuze. Zowel in individuele trajecten als (online) trainingen. Als extra verdieping support en train ik ouders, decanen en collega-loopbaanadviseurs in dit specialisme. Ik zet hiervoor o.a. het  Motivatiekompas, Mils-Gardner, inzicht in leerstrategieën. Wil je meer weten ga naar de website van Studiekeuze Jong Talent. Wil je als vol-wassene ook graag een studiekeuzetraject? Maak dan slim gebruik van de subsidie NL leert door.

 

contactgegevens

De Frisse Kijk
Eva Ouwerkerk

 

Adres:
Dwergwier 1
2318 AD Leiden

Nevenvestiging: Poeldijk-Westland

 

© 2012-2024 De Frisse Kijk

Mobiel: (+31) 06 - 30424265
Email: info@defrissekijk.nl

KvK: 56094957
BTW: NL 178932942

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Logo groot De Frisse Kijk

volg mij via

© 2012-2024 De Frisse Kijk

Meer weten over de nieuwe subsidies? Klik dan hiernaast op de knop.