Wil jij meer focus op wendbaarheid en groei in je organisatie?

NL leert door limiet is bereikt!

 

Toch zin in een kort loopbaantraject, neem contact met me op,

dan kijken we wat er mogelijk is om jou een stap verder te helpen

lees verder

Ontwikkeladvies gratis via NL Leert Door

Het is duidelijk dat de impact van de corona crisis op de arbeidsmarkt groot is. De arbeidsmarkt zal geconfronteerd worden met fundamentele en blijvende veranderingen. In verschillende branches staat de werkgelegenheid stevig onder druk. Dit betekent voor werkenden, ZZP-ers dat ze zich moeten aanpassen aan de nieuwe werkelijkheid en zich moeten voorbereiden op ander werk.
Voor wie en wanneer?
Iedereen die hulp nodig heeft bij zijn loopbaan, kan gratis gebruik maken van het Ontwikkeladvies. De overheid investeert tijdelijk 50 miljoen euro in het Ontwikkeladvies. Het gaat in vanaf 1 december en loopt tot 31 december 2020. De waarde van het coachingstraject is €700. De belangrijkste voorwaarde om deel te nemen is dat je tussen 18 en 67 jaar oud bent.
Waarom de Frisse Kijk inzetten?
Als Consultant leren & ontwikkelen en Loopbaanadviseur kijk ik strategisch en praktisch naar jouw loopbaanvraag. Zowel met een oplossingsgerichte als ontwikkelingsgerichte bril. Ik ben gefascineerd door de kracht van elke levensfase, biedt graag een frisse kijk en werk met een vleugje humor. Vanaf 2009 ondersteun ik talenten bij hun studie-ontwikkel-loopbaan-zingevingsvragen.

 

 

De Frisse Kijk helpt met de aanvraag en werkt aan een inspirerend ontwikkeladvies. Bel me: 06-30424265 of maak een afspraak.

Zodra we online hebben kennisgemaakt, start ik met de subsidieaanvraag en gaan we aan de slag. Als jouw coach investeer ik vier uur in jouw persoonlijke begeleiding. Het resultaat is een ontwikkeladvies. Het is een ontwikkelplan waarin concrete acties staan beschreven. Met deze routekaart werk je aan je duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt. Dit kan een update van je bekwaamheden inhouden of je vak in een andere branche gaan uitoefenen of bijvoorbeeld voor jezelf (deels) gaan beginnen? Een vast onderdeel in dit traject is de digitale arbeidsmarktscan. Deze vragenlijsten onderzoeken een breed beeld van jouw persoonlijke competenties, drijfveren en leervermogen. Het resultaat is een persoonlijk profiel dat gematcht wordt met voor jou kansrijke arbeidsmarktopties. Deze adviezen gebruiken we als startpunt van jouw loopbaanvraag of wens. Maak tijd voor een goed plan voor je ontwikkeling en groei!

Stap 1: aanmelden

Meld je aan bij de Frisse Kijk. Dan registreer ik je aanvraag bij de overheid en zorg voor de gevraagde verslaglegging en prestatieverklaring, die nodig zijn voor het verkrijgen van de subsidie. Wees er snel bij dan vraag ik de code voor je aan!

Stap 2: kennismakingsgesprek

We leren elkaar live of online kennen. Samen kijken we naar jouw loopbaan-ontwikkel vraag en achtergrond, talenten en drijfveren.

Stap 3: arbeidsmarktscan

Naast de vastgestelde arbeidsmarktscan kan ik inzetten de interventies Motivatiekompas, MBTI en Mils – Gardner. Ik ben gespecialiseerd in het maken van motivatieprofielen, inzicht in voorkeurstijlen in werk- en leervoorkeuren.

Stap 4: CV op orde

In de gesprekken nemen we je CV door en krijg je tips hoe je deze kunt verbeteren. Hetzelfde geldt voor je motivatiebrief.

Stap 5: persoonlijk ontwikkelplan

Op basis van een goed inzicht van je persoonlijke kaart anno 2020 en je kansen stellen we een ontwikkelroute samen die je brengen naar je doelen en behoeften. Een praktisch plan met stappen.

Stap 6: professionalisering

Binnen het programma ‘NL Leert Door’ zijn er verschillende opleidingsvouchers te verkrijgen, die je kunt inzetten. we onderzoeken samen welke leveranciers goed passen bij jouw ontwikkelaanpak.

Stap 7: aan de slag
Afhankelijk van je plan ga je een training volgen, solliciteren op een nieuwe baan, je huidige takenpakket verder uitbouwen en je kennis en vaardigheden op peil houden. Of misschien is een tijdelijke detachering of stage lopen een goede stap in de juiste richting.

Eva Ouwerkerk - De Frisse Kijk

Over mij / De Frisse Kijk

We staan aan de vooravond waarin o.a. technologie en globalisering effect zullen hebben op onze manier van werken. Van hiërarchie en algemene vaardigheden verschuiven we naar het herstel van horizontale samenwerking en vakmanschap. Dit vraagt van ons bekwaamheden en werkbewustzijn. Het is slim om nieuwe strategieën te ontwikkelen. Ik stimuleer graag de samenhang in loopbaan, leren en werken.

contactgegevens

De Frisse Kijk
Eva Ouwerkerk

 

Adres:
Dwergwier 1
2318 AD Leiden

Nevenvestiging: Poeldijk-Westland

 

© 2012-2024 De Frisse Kijk

Mobiel: (+31) 06 - 30424265
Email: info@defrissekijk.nl

KvK: 56094957
BTW: NL 178932942

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Logo groot De Frisse Kijk

volg mij via

© 2012-2024 De Frisse Kijk

Meer weten over de nieuwe subsidies? Klik dan hiernaast op de knop.